Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Doprajte si výnimočný obed v štýlovom prostredí historického Hotela Elizabeth, kde sa kvalitná gastronómia spája s eleganciou a profesionálnym servisom. Naše business obedové menu je navrhnuté s dôrazom na chuť, čerstvosť a rýchlosť obsluhy, aby vyhovovalo aj tým najnáročnejším klientom.
Každý pracovný deň pre vás pripravujeme nové menu z prvotriednych a čerstvých surovín, ktoré zaručujú nielen kulinársky zážitok, ale aj vyvážené a zdravé jedlá vhodné na pracovný obed. Či už si prídete vychutnať obed s kolegami alebo máte naplánované obchodné stretnutie, naše prostredie je ideálne pre príjemné aj produktívne chvíle.
Ako bonus ponúkame hosťom 1 hodinu parkovania na hotelovom parkovisku zdarma (podľa dostupnosti), aby ste sa mohli naplno sústrediť na to podstatné. Navštívte nás a objavte ideálnu kombináciu výbornej kuchyne a pohodlia v srdci Trenčína.
Tešíme sa na vašu návštevu!
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 12.05.
0,3 l Karfiolová krémová polievka, opečená slnečnica 7
140 g Pečená kuracia roláda zo stehna so žemľovou plnkou a kurací jus 1, 3, 7, 9
UTOROK 13.05.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 7, 9
140 g Bravčové restované kari so zeleninou, dusenou ryžou so sezamom 7, 9, 11
STREDA 14.05.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Varené hovädzie lúpané plece so zemiakovým prívarkom, vajíčkom a trebuľkou 1, 3, 7, 9
ŠTVRTOK 15.05.
0,3 l Šošovicová so zeleninou 1, 9
140 g Dusené bravčové stehno so zelerovým pyré, cibuľkou a demiglace omáčkou 7, 9
PIATOK 16.05.
0,3 l Zeleninová polievka s haluškami 1, 3, 7, 9
140 g Holandský rezeň so zemiakovým pyré, majonézou a šalátom z polníčka 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Hovädzí flank steak so smotanovou hlivou a domácimi americkými zemiakmi 7, 9
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.