Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €
PONDELOK 03.02.
0,3 l Cesnaková krémová polievka s chlebovými krutónmi 1, 7, 9
140 g Grilované kuracie prsia so julliene zeleninou, paprikovou omáčkou a dusenou ryžou 7, 9
UTOROK 04.02.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Bravčový rezeň s majonézou, polničkom, pretláčanými zemiakmi a cibuľkou 1, 3, 7
STREDA 05.02.
0,3 l Zelerová krémová polievka s opečenou slnečnicou 7
140 g Tortilla s trhaným bravčovým mäsom, zeleninou, domáce hranolky a coleslaw šalát 1, 7
ŠTVRTOK 06.02.
0,3 l Kačací kaldoun so zeleninou a rezancami 1, 7, 9
140 g Morčacia roláda so smotanovou hlivou, maslovou omáčkou a baby zemiakmi 7
PIATOK 07.02.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 9
160 g Pečené kuracie stehno s burgundskou omáčkou a zemiakovým pyré 7, 9
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
150 g Grilovaný Rib eye steak s fazuľkami, pečené zemiaky a demiglace omáčka 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.