Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €
PONDELOK 16.12.
0,3 l Kapustnica s klobásou a údeným mäsom 9
140 g Bravčový paprikáš z panenky, creme fraich a maslové halušky s pažítkou 1, 3, 7
UTOROK 17.12.
0,3 l Karfiolová krémová polievka s opečenou slnečnicou 7
300 g Burger s trhaným mäsom, marinovanou cibuľou, BBQ majonézou a domácimi hranolkami 1, 3, 7
STREDA 18.12.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 9
140 g Fish and Chips s varenými baby zemiakmi, domácou remuládou a uhorkovým šalátom 1, 3, 7
ŠTVRTOK 19.12.
0,3 l Paradajková polievka s bazalkou
140 g Holandský mletý rezeň so zemiakovým pyré, majonézou a polničkom 1, 3, 7
PIATOK 20.12.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Kurací stroganov zo stehna so šampiňónmi a kyslou uhorkou s dusenou ryžou 7, 9
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Dusené hovädzie líčka po burgundsky s omáčkou z červeného vína a zemiakovým pyré 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.