Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €
PONDELOK 31.03.
0,3 l Šošovicová na kyslo so zemiakmi 1, 7
140 g Dusené bravčové stehno na hrášku s krémovou tarhoňou a maslovou omáčkou 1, 7, 9
UTOROK 01.04.
0,3 l Zeleninový boršč s cviklou a creme fraich 7
140 g Vyprážaný kurací rezeň v panko strúhanke so slovenským šalátom 1, 3, 7
STREDA 02.04.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Kuracie prsia s restovanou cuketou, demiglace omáčkou a dusenou ryžou 7, 9
ŠTVRTOK 03.04.
0,3 l Minestrone polievka s bazalkou
140 g Morčacie prsia s paprikovou omáčkou, brunoa a maslovými haluškami 1, 3, 7, 9
PIATOK 04.04.
0,3 l Valašská Kyselica s kyslou smotanou 1, 7
140 g Vyprážaná treska s domácimi hranolkami a gribiche omáčkou 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
150 g Konfitované kačacie stehno s dusenou červenou kapustou a karlovarskou knedľou 1, 3, 7, 9
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.